وزیر امور خارجه ایالات متحده “اضطراب عمیق زندان … بدون قید و شرط آزاد می شود” صدای آمریکا

وزیر امور خارجه ایالات متحده “اضطراب عمیق زندان … بدون قید و شرط آزاد می شود” صدای آمریکا

[ad_1]

ایالات متحده و اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کردند که روز گذشته (دوم) دادگاه های روسیه الکسی ناوالنی رهبر مخالفان را محکوم و خواستار آزادی فوری او شدند.

وزیر امور خارجه آمریكا تونی بلین كلن آن روز در بیانیه ای گفت: “من عمیقاً نگران تصمیم مقامات روسیه در حبس ناوالی هستم.” .

بلینکلن گفت: “ما با هم پیمانان و شرکای خود همکاری خواهیم کرد تا مسئولیت عدم حمایت روسیه از حقوق شهروندی را به عهده بگیریم ، در حالی که برای پیشبرد منافع آمریکا با روسیه همکاری می کنیم.”

آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان در توئیتر خود نوشت: “تصمیم علیه ناوالنی از هر نوع قانون دور است” و “ناوالنی باید بلافاصله آزاد شود و خشونت علیه اعتراضات مسالمت آمیز متوقف شود.”

امانوئل مکرون ، رئیس جمهور فرانسه نیز در توییتی درباره آزادی ناوالنی نوشت: “حقوق بشر و آزادی دموکراتیک نمی تواند به خطر بیفتد.”

یوزف بورل ، نماینده ارشد اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امنیتی گفت: “مجازات حبس علیه الکسی ناوالنی مغایر با تعهد بین المللی روسیه به قانون و آزادی اساسی است.” “من از ناوالی می خواهم که فوراً آزاد شود.” آقای بورل به دعوت سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه فردا به مسکو سفر می کند.

پیش از این دادگاهی در مسکو روسیه نوالی را به جرم نقض آزادی مشروط به سه سال و شش ماه زندان محکوم کرد.

ناظر حقوق بشر روسیه ، OVD-Info ، گفت که پلیس بیش از 900 طرفدار ناوالنی را که در خارج از دادگاه های مسکو معترض بودند بازداشت کرده است.

اخبار صدای آمریکا



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *