ناوشکن نیروی دریایی آمریکا وارد دریای سیاه می شود صدای آمریکا

[ad_1]
ناوشکن نیروی دریایی آمریکا دیروز (بیست و هشتمین) پس از هفته گذشته دوباره وارد دریای سیاه شد و آموزش دید.
نیروی دریایی آمریکا امروز گفت که ناوشکن نیروی دریایی آمریکا پورتر وارد دریای سیاه شده و در حال آموزش است.
در تاریخ 23 ، ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده دونالد کوک با یک کشتی تحویل روغن در دریای سیاه آموزش می دهد.
نیروی دریایی ایالات متحده توضیح داد که در آن زمان ، سرآشپز در حال آموزش تبادل اطلاعات با گشت ضد زیردریایی P-8 و هشدارهای اولیه بود که در آلمان راه اندازی شد. در همان زمان ، او گفت که همان آموزش را برای پورتر انجام خواهد داد.
در همین حال رسانه های دولتی روسیه می گویند ارتش روسیه با استفاده از سیستم دفاع موشکی در شبه جزیره کریمه و انجام آموزش های مجازی به این واکنش ها پاسخ داده است.
نیروی دریایی ایالات متحده گفت: “این تمرین نشان می دهد که متحدان ایالات متحده و ناتو با هم همکاری می کنند تا فضای امنیتی امن و مرفه اروپا و بین المللی را حفظ کنند.”
همچنین می گوید: “هیچ نگرانی در مورد برخورد با کشتی های روسی یا هواپیماهای شناسایی که آموزش دریایی آمریکا را در دریای سیاه رصد می کنند وجود ندارد.”
روسیه نسبت به ورود نیروهای ناتو و آمریکا به دریای سیاه حساس بود.
اخبار صدای آمریکا
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید