مجلس نمایندگان آمریکا درباره طرح استیضاح ترامپ بحث کرد … پنس “اصلاحیه ماده 25” را رد کرد | صدای آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا درباره طرح استیضاح ترامپ بحث کرد … پنس “اصلاحیه ماده 25” را رد کرد | صدای آمریکا

[ad_1]

مجلس نمایندگان ایالات متحده بحث و تبادل نظر در مورد لایحه استیضاح دونالد ترامپ ، رئیس جمهور در سیزدهم را آغاز کرده است.

گیشه نمایندگان پس از بحث در مورد لایحه استیضاح باید در این روز رأی دهند.

حزب دموکرات مجلس نمایندگان با طرح لایحه ای برای استیضاح رئیس جمهور ، مسئولیت حادثه 6 نفر از طرفداران ترامپ را که به پایتخت حمله کردند ، خواستار شد.

لایحه استیضاح رئیس جمهور ترامپ را به ایجاد شورش متهم می کند.

در همین حال ، رئیس جمهور دونالد ترامپ با صدور بیانیه ای در روز سیزدهم از آمریکایی ها خواست تا آرام شوند.

رئیس جمهور ترامپ در بیانیه ای خواستار “کاهش تنش ها و آرام شدن” شد.

“اعتراضات بیشتری برنامه ریزی شده است ، اما نباید هیچگونه خشونت ، جنایتی و تخریبی انجام شود.” هیچ یک از این اقدامات ، نه من و نه ایالات متحده ، پشتیبانی نمی شوند. “

پیش از این ، رئیس جمهور ترامپ گفته بود که او مسئولیت نفوذ در برج پایتخت را ندارد.

وی انکار کرد که سخنرانی او با طرفدارانش قبل از حمله به کاپیتول در ششم کاملاً مناسب بوده است. وی اصرار داشت که فشار استیضاح خشم را از طریق شکار جادوگران برانگیزد.

در همین حال ، مایک پنس معاون رئیس جمهور درخواست حزب دموکرات برای اصلاحیه 25 را رد کرد.

ماده 25 متمم آمریكا روال معاون رئیس جمهور برای عزل رئیس جمهور در مشورت با وزرای كابینه را توصیف می كند ، در صورتی كه انجام عادی وظایف خود برای رئیس جمهور دشوار تلقی می شود.

در شب دوازدهم ، پنس معاون رئیس جمهور نامه ای به نانسی پلوسی ، رئیس مجلس دموکرات فرستاد و گفت که او از اجرای اصلاحیه 25 حمایت نمی کند.

اخبار صدای آمریکا



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *