رئیس ستاد مشترک ایالات متحده و روسیه خواستار “بحث در مورد مسائل امنیتی”

رئیس ستاد مشترک ایالات متحده و روسیه خواستار “بحث در مورد مسائل امنیتی”

[ad_1]

رهبران ارتش آمریكا و روسیه در یازدهم یك تماس تلفنی برقرار كردند تا درباره مسائل امنیتی گفتگو كنند.

در یک اعلامیه مطبوعاتی ، ستاد مشترک ارتش آمریكا در بیانیه مطبوعاتی اعلام كرد كه رئیس ستاد مشترك مارك میلی با رئیس ستاد ارتش روسیه والری گراشموف تماس تلفنی برقرار كرده است ، “برای بحث در مورد موضوعات مورد علاقه متقابل ، از جمله محیط امنیتی اخیر.”

به گفته ستاد مشترک ارتش ، آقای میلر طی روزهای گذشته با رهبران نظامی در کشورهای مختلف مکالمه تلفنی داشته است ، از جمله گفتگو با کمار جاوید باز پاکستانی و رئیس ستاد ارتش.

وزارت دفاع روسیه همچنین به نقل از وزارت دفاع روسیه نوشت: “موضوع امنیت که مورد علاقه دو جانبه است و موضوع حفظ ثبات در مناطق مختلف جهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت”.

وزارت دفاع روسیه تأکید کرد که این تماس به درخواست ایالات متحده انجام شده است.

نه ایالات متحده و نه روسیه جزئیات خاصی از این بحث را فاش نکرده اند.

پیش از این ، رئیس جمهور میلی و رئیس ستاد Gerashmov در پی حادثه ای که در ماه اوت گذشته وسایل نقلیه نظامی ایالات متحده و روسیه به سوریه اعزام شدند ، تلفنی تماس گرفتند.

اخبار صدای آمریکا

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *