دولت بایدن “از راه حل ملی اسرائیل و فلسطین 2 پشتیبانی می کند” صدای آمریکا

دولت بایدن “از راه حل ملی اسرائیل و فلسطین 2 پشتیبانی می کند” صدای آمریکا

[ad_1]

به گفته نماینده فعلی ایالات متحده در سازمان ملل ، دولت بایدن ایالات متحده از تصمیمات دو کشور در مورد اسرائیل و فلسطین پشتیبانی می کند.

نماینده ویژه فعلی سازمان ملل ، ریچارد میلز ، متقاعد شده بود که شورای امنیت سازمان ملل تصمیم دولت دونالد ترامپ پیشین در مورد سیاست خاورمیانه را لغو خواهد کرد.

میلز گفت ، ایالات متحده هر دو طرف را ترغیب می کند تا از اقدامات یک جانبه که حل و فصل آن برای دو طرف دشوار است ، اجتناب کنند.

وی سپس توضیح داد که امیدوار است بتواند دوباره محیطی برای توسعه راه حل ها ایجاد کند و ظرفیت سازی را از هر دو طرف ایجاد کند.

وی افزود که دولت بایدن قصد دارد کمک های فلسطین را بازگرداند و برای عادی سازی روابط دیپلماتیک دو کشور گام بردارد.

پیش از این ، دولت ترامپ مبلغ 360 میلیون دلار از بودجه سالانه آژانس سازمان ملل متحد را كه از آوارگان فلسطینی حمایت می كند ، كاهش داد.

اخبار صدای آمریکا



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *