ترامپ “خشم استیضاح را تشویق می کند … سخنرانی در روز ششم مناسب است” | صدای آمریکا

[ad_1]
دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا امروز در یک سخنرانی گفت که اصرار در استیضاح خشم را برمی انگیزد و او خشونت نمی خواهد.
رئیس جمهور ترامپ امروز قبل از عزیمت به سد مرزی تگزاس به خبرنگاران گفت. او اصرار داشت که سخنرانی اش در روز ششم با طرفدارانش کاملاً مناسب است.
روز شنبه ، رئیس جمهور ترامپ طی اعتراض در نزدیکی کاخ سفید صحبت کرد و خطاب به هواداران خواستار راهپیمایی به پارلمان فدرال برای لغو نتایج انتخابات شد. معترضین سپس با حمله به پایتخت فدرال ، باعث خشونت شدند.
حزب دموکرات بار دیگر خواستار استیضاح رئیس جمهور ترامپ شد و گفت پرزیدنت ترامپ پرونده را تحریک کرده است.
مجلس نمایندگان به قطعنامه ای فراخواند که مایک پنس معاون رئیس جمهور را به استناد به اصلاحیه 25 ام فراخواند. مجلس نمایندگان قرار است لایحه استیضاح رئیس جمهور ترامپ را در سیزدهمین روز روز بعد بررسی کند.
ماده 25 متمم آمریكا فرایندی را توصیف می كند كه معاون رئیس جمهور رئیس جمهور را پس از گفتگو با وزیران كابینه ، هنگامی كه انجام وظایف عادی خود برای رئیس جمهور غیرممكن تلقی می شود ، عزل می كند.
اخبار صدای آمریکا
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید