برخی از نمایندگان کنگره جمهوری خواه “با استیضاح ترامپ موافقت می کنند.” صدای آمریکا

برخی از نمایندگان کنگره جمهوری خواه “با استیضاح ترامپ موافقت می کنند.” صدای آمریکا

[ad_1]

در حالی که حزب دموکرات ایالات متحده خواستار استیضاح رئیس جمهور دونالد ترامپ در مورد آشوب های کاپیتول شد ، صداهایی در حمایت از استیضاح در حزب جمهوری خواه به گوش می رسید.

لیز چنی ، نماینده کنگره ، سومین رهبر جمهوری خواهان و دختر دیک چنی ، معاون رئیس جمهور سابق ، دیروز (12) علناً اعلام کرد که طرفدار استیضاح رئیس جمهور ترامپ است.

در بیانیه ای ، چنی استدلال كرد كه پرزیدنت ترامپ “مردم را فراخوانده ، آنها را سازماندهی كرده” و “هیچ خیانت بیشتری به موقعیت ریاست جمهوری آمریكا و سوگند قانون اساسی وجود ندارد”.

علاوه بر چنی ، نمایندگان کنگره جان کاتکو و آدام کینزینگر از یک حزب علناً موضع خود را در حمایت از استیضاح ابراز کرده اند.

رسانه ها پیش بینی کردند در حالی که اکثر جمهوری خواهان با فشار استیضاح مخالف بودند ، حداقل 10 یا حداکثر 20 نفر به رای استیضاح رای مثبت دادند.

در همین حال نیویورک تایمز به نقل از یک مقام جمهوری خواه نوشت که کوین مک کارتی جمهوری خواه که شخصاً مخالف استیضاح است از نمایندگان مجلس سوال کرده که آیا از رئیس جمهور ترامپ می خواهند استعفا دهد یا خیر.

پیش از این ، آقای مک کارتی در نامه ای به جمهوری خواهان مخالفت خود را ابراز داشت و گفت: “ارتقا the لایحه استیضاح ریاست جمهوری برای اتحاد ایالات متحده نتیجه ای معکوس خواهد داشت.

اخبار صدای آمریکا



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *