بایدن دستورالعمل اجرایی برای گسترش قانون اصلاح بیمه سلامت را امضا کرد صدای آمریکا

[ad_1]
جو بایدن ، رئیس جمهور آمریكا ، در 28 امریكا دستورالعملی را برای گسترش سابقه در قانون اصلاح بیمه درمانی (ACA) امضا كرد.
پرزیدنت بایدن دستورالعمل اجرایی را برای گسترش دسترسی به خدمات پزشکی در طی شیوع ویروس کرونا و پس گرفتن برخی اقدامات ضد سقط جنین اعمال شده توسط دولت سابق ترامپ صادر کرده است.
تاکنون ، رئیس جمهور بایدن بیش از 30 دستور اجرایی را لغو سیاست های دولت سابق ترامپ را امضا کرده است.
به ویژه ، قانون اصلاح بیمه درمانی با هدف تسهیل دریافت مزایای خدمات پزشکی در بخش بهداشت و تأمین نیازهای بحران کرونر ، هزینه های پزشکی را کاهش می دهد.
پرزیدنت بایدن همچنین اقداماتی را برای تقویت پوشش بهداشتی برای افراد کم درآمد و آغاز ثبت نام عمومی جدید تحت ObamaCare امضا کرد.
وزارت بهداشت و خدمات انسانی سه ماهه ثبت نام ویژه از 15 تا 15 ماه آینده ایجاد خواهد کرد تا آمریکایی هایی که بیمه درمانی ندارند دریافت مزایای بیمه درمانی را آسان تر کنند.
تقریباً 22 میلیون آمریکایی به دلیل رکود اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا در بیش از یک سال شغل خود را از دست دادند در حالی که این رقم در فوریه گذشته 9.8 میلیون نفر بود.
در همین حال ، رئیس جمهور بایدن همچنین یک فرمان اجرایی برای پس گرفتن سیاست ضد سقط جنین در این شهر مکزیکی امضا کرده است.
اخبار صدای آمریکا
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید