ارتش میانمار ، توییتر و اینستاگرام مسدود شده اند صدای آمریکا

[ad_1]
ارتش در میانمار ، که با یک کودتا قدرت را بدست گرفت ، خدمات مهم شبکه های اجتماعی اینترنتی مانند توییتر و اینستاگرام را در پنجم مسدود کرد. پیشتر با مسدود شدن فیس بوک همراه شد.
Telenor ، یک شرکت نروژی که به صورت محلی کار می کند ، به رسانه های خارجی گفت: وزارت حمل و نقل و ارتباطات میانمار چنین دستوری را به ارائه دهندگان بی سیم و اینترنت در همان روز صادر کرد.
شرکت تابعه محلی تلنور در میانمار در بیانیه ای گفت: “این بخشنامه براساس مقررات مخابراتی میانمار است ، اما ما در مورد نیاز و نگرانی در مورد اقدام اختلاف نظر داریم.”
توییتر گفت ، “من به شدت نگران هستم.”
این جنبش نظامی در حال تجزیه و تحلیل است تا با گسترش اعتراضات در اعتراض به کودتای اخیر ، افکار عمومی را در مقاومت مسدود کند.
اخیراً پست هایی با هشتگ مانند #SaveMyanmar در شبکه اجتماعی میانمار منتشر شده است که حاوی معنای اعتراض به کودتا است.
در همین حال ، در یانگون ، بزرگترین شهر ، در روز ششم ، حدود 1000 شهروند اعتراض خود را برای سرنگونی کودتا آغاز کردند.
رویترز در طی روز گزارش خود را با استناد به اظهارات شاهدان عینی گزارش داد: “صدها شهروند خواستار آزادی آنگ سان سوچی شدند و خواستار سرنگونی دیکتاتوری نظامی ، پیروزی در دموکراسی شدند.”
مشخص نیست که درگیری بین معترضین و پلیس وجود داشته است.
اخبار صدای آمریکا
[ad_2]
دیدگاهتان را بنویسید