آنها در اولین روز تحلیف بایدن 17 اقدام اداری را امضا کردند … موضوعات کلیدی مانند تاج ، مهاجرت و محیط زیست | صدای آمریکا

آنها در اولین روز تحلیف بایدن 17 اقدام اداری را امضا کردند … موضوعات کلیدی مانند تاج ، مهاجرت و محیط زیست | صدای آمریکا

[ad_1]

رئیس جمهور جو بایدن در اولین روز کار خود 17 اقدام اداری را امضا کرد. اینها گام هایی برای لغو سیاست های رئیس جمهور سابق ترامپ و عبور از بحران فوری مانند ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی است. رئیس جمهور بایدن در ده روز اول ده ها دستور اجرایی ، تفاهم نامه و بخشنامه صادر می کند. گزارشگر چو اون جونگ گزارش می دهد.

رئیس جمهور جو بایدن در اولین روز تحلیف خود با امضای 17 اقدام اداری ، کار خود را آغاز کرد. 15 دستور اداری و 2 دستور اداری وجود دارد.

رئیس جمهور بایدن قصد دارد به موارد فوری مانند عفونت ویروس کرونا ، رکود اقتصادی ، تغییرات آب و هوایی و نابرابری نژادی بپردازد و سیاست های اولویت بندی حزب دموکرات را به شدت ارتقا دهد.

از جمله اقدامات امضا شده توسط رئیس جمهور بایدن در تاریخ 20 ام ، “چالش 100 روزه ماسک” ، که نیاز به استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی در ساختمانها و ساختمانهای دولت فدرال به مدت 100 روز در ارتباط با ویروس کرونا دارد ، دوباره به سازمان بهداشت جهانی پیوست. سازمان (WHO) و رئیس جمهور. این شامل بهبود بخش بین المللی امنیت بهداشت و حفاظت بیولوژیکی بود که مستقیماً گزارش شد.

بعلاوه ، به منظور رفع مشکلات اقتصادی ، اقداماتی جهت محدود کردن تخلیه و توقیف مستأجران و تمدید تعلیق پرداختی دانشجویان انجام شده است.

علاوه بر این ، برای مقابله با تغییرات آب و هوایی ، تصمیم بر این شد که به كنوانسیون تغییر آب و هوا در پاریس ملحق شود و تجارت خط لوله Keystone XL ، كه نفت خام كانادا را به ایالات متحده منتقل می كند ، از بین برود.

تا آنجا که به سیاست مهاجرت مربوط می شود ، ما بازگرداندن اقدامات امدادی برای رویابینانی که از کودکی وارد کره می شوند و ثبت نام نمی کنند را تشویق می کنیم ، ممنوعیت ورود به برخی کشورهای اسلامی را لغو می کنیم و ساخت مانع مرزی مکزیک را متوقف می کنیم.

وی همچنین اقداماتی را برای ارتقا equality برابری نژادی در دولت فدرال برای برابری نژادی و حمایت از اقلیت ها آغاز کرد و تصمیم گرفت “کمیته 1776” را که پرزیدنت ترامپ برای پاسخ به آموزش تاریخی “لیبرال” تشکیل داده بود ، لغو کند.

علاوه بر این ، طرحی برای ورود غیر شهروندان در سرشماری و طرحی برای نامزدهای اجرایی برای شرط بندی اخلاقی در حال تبلیغ است.

در ده روز اول پس از روی کار آمدن ، رئیس جمهور بایدن قصد دارد ده ها دستور اجرایی ، تفاهم نامه و بخشنامه را امضا کند و به طور فعال سیاست را دنبال کند.

بر اساس گزارش های دولت بایدن به کنگره ، از 21 تا 1 فوریه ، تاج در حال توزیع اقدامات تخفیف ، ابزارهای اقتصادی برای حمایت از کارگران ، “از آمریکا” برای تشویق خرید محصولات آمریکایی ، اقدامات برای برابری نژادی ، سیاست های اقدامات آب و هوایی و اقدامات بهداشتی. ، سیاست مهاجرت ، اقدامات اداری برای امنیت دیپلماتیک و امنیت ملی یکی پس از دیگری معرفی می شود.

داگلاس برینکلی رایس ، استاد تحقیقات ریاست جمهوری در دانشگاه ایالات متحده ، اخیراً به مرکز صدای آمریکا گفت که دولت بایدن در 100 روز اول در سیاست بسیار فعال خواهد بود.

[녹취: 브링클리 교수] “بایدن و هریس می خواهند یک صد روز بسیار فعال داشته باشند و احتمالاً با میچ مک کانل کار خواهند کرد. به شکل دیگری “

پروفسور برینکلی گفت که سنات جمهوری خواه میچ مک کانل و رئیس جمهور بایدن در تماس نزدیک هستند و پیش بینی کردند که توافق های دو جانبه در مورد مشوق های اقتصاد کرونر و برنامه های واکسیناسیون حاصل شود.

پیوستن دوباره جامعه ای نژادی که از نظر نژادی تقسیم شده نیز چالش بزرگی برای دولت بایدن است.

استیو فیلیپس ، بنیانگذار سازمان خصوصی کالیفرنیا ، دموکراسی در رنگ ، وضعیت موجود را با صدای آمریکا با اوضاع بلافاصله پس از جنگ داخلی مقایسه کرد.

[녹취: 스티브 필립스] “این لحظه ای بسیار شبیه به بعد از جنگ داخلی است. ما بر سر طبیعت این کشور نبردها و نبردهای بزرگی انجام داده ایم. و سپس ما اکنون تلاش خواهیم کرد تا برنامه ای را برای ایجاد یک دموکراسی چند نژادی پیش ببریم ، همانطور که در مورد بازسازی انجام دادیم ، یا ما به مستند سازی این اختلافات ادامه خواهیم داد و فقط سعی خواهیم کرد بدون پذیرش این واقعیت که یک نابرابری عمیق وجود دارد ، عذرخواهی کنیم. بی عدالتی در این کشور. “

آقای فیلیپس گفت: “پیروزی و مبارزه بزرگی بر سر اصل و اساس ایالات متحده انجام شده است.” – ما باید انتخاب کنیم که آیا برای ایجاد دموکراسی چند نژادی ، مانند بهبودی پس از جنگ داخلی ، دوباره تلاش ها را کشف کنیم یا تبعیض و انکار عمیق را نادیده بگیریم. گفت

روزنامه واشنگتن پست در ایالات متحده در سرمقاله ای تحت عنوان “با وجود همه جشن گرفتن” در 20 ام نوشت: “4 سال درگیری سیاسی و یک سال بیماری و مرگ بر سیستم اجتماعی آمریکا ظلم کرد ، اما هنوز از جمهوری حمایت می کند. “حداقل مراحل برداشته خواهد شد.”

وی گفت که رئیس جمهور بایدن حتی رئیس جمهور کسانی خواهد بود که به او رأی نداده اند و افزود که بهترین سنت سیاسی آمریکا مرده نیست.

روزنامه محافظه کار وال استریت ژورنال ادعا می کند که دولت بایدن تاج ، اقتصاد ، آب و هوا و نژادپرستی را “بحران” توصیف می کند و ادعا می کند که “بحران” سخنان لفاظی نیروهای ترقی خواه برای ترساندن جامعه و فشار برای تغییرات شدید است. .

وی خاطرنشان کرد: تنها بحران اپیدمی و بحران اقتصادی ناشی از آن است و اگر واکسیناسیون تسریع شود ، اقتصاد به تنهایی ادامه حیات می دهد.

این خبر صدای امریکا ، یونجونگ جو است.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *